Hoe leuk is het om de barbecue aan te steken wanneer de zon schijnt? Deze spareribs met krokante krieltjes zijn perfect voor zo’n dag! Een heerlijke maaltijd om met het hele gezin van te genieten.
Lekkere spareribs, een mals stukje biefstuk of een heerlijk stukje kip: met vlees kan je alle kanten op. Én je kan het verwerken in veel verschillende gerechten. Van een AVG’tje tot een lekkere pasta en van noedels tot een barbecue gerecht zoals de spareribs met krokante krieltjes. Wat is jouw favoriete gerecht?
Een aantal vleesgerechten kunnen eigenlijk altijd wel. Eén daarvan is natuurlijk een broodje shoarma! Dit broodje shoarma maakt Chefke Luc met lamsvlees, gecombineerd met zelfgemaakte tzatziki en zoetzuren uien. Ook lekker is dit flatbread met crispy chili biefstuk. De biefstuk bak je in lekker veel verschillende smaakmakers en vervolgens beleg je de flatbreads hiermee. Top af met crispy chili olie, koriander en chilivlokken om het feest compleet te maken.
Wanneer je graag kipfilet eet, is deze gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes een aanrader. Een lekker zomers gerecht dat gemakkelijk is om te maken. Wat wil je nog meer? De kipfilet vul je met zongedroogde tomaatjes, knoflook en rozemarijn en bak je vervolgens samen met paprika en venkel in de oven. Combineer met krieltjes en rucola om de maaltijd compleet te maken.
Op zoek naar een heerlijk voorgerecht met vlees? Ga voor beef tataki salade! Deze beef tataki salade met avocado en krokante gember is een heerlijk Japans gerecht met veel verschillende smaken. Denk aan smaakmakers als rode peper, ponzu saus en koriander die dit gerecht helemaal compleet maken.
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment