Print opties

Sluiten

Spinazie eieromelet met cottage cheese

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Mix de eieren, slagroom, Verstegen Zwarte Peper, Verstegen Zeezout, ½ van de spinazie en ¾ van de Verstegen Dille tot een geheel met de staafmixer.
2
Halveer de cherrytomaten en hak de warm gerookte zalm in grove stukken.
3
Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur en bak ¼ van het omelet beslag tot een wrap. Herhaal dit tot al het beslag op is.
4
Verdeel de cottage cheese, overige spinazie, cherrytomaten en warm gerookte zalm over de spinazie eieromeletten.
5
Garneer de spinazie eieromeletten met de overige Verstegen Dille en rol op. Steek een prikker in de spinazie omelet om deze bij elkaar te houden.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.