Recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Recepten avondeten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Favorieten
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Leuke recepten
Recepten avondeten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Koken met restjes
Inspiratie
Inspiratie
Handige weekmenu's
Proeverijen & events
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Koken met BN'ers
Kookvideo's
Leer koken als een chef
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Over ons
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Menuplanner
Aanmelden
Recepten
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Koken met restjes
Menuplanner
Aanmelden
Home
Alle recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Recepten avondeten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Favorieten
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Leuke recepten
Recepten avondeten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Koken met restjes
Inspiratie
Handige weekmenu's
Proeverijen & events
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Koken met BN'ers
Kookvideo's
Leer koken als een chef
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Aanmelden
Print opties
Titel
Afbeelding
QRCode
Ingrediënten
Informatie
Instructies
Printen
Sluiten
Spinazie eieromelet met cottage cheese
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
4 eieren
50 ml Melkan Slagroom 35% vet
¼ tl Verstegen Zwarte Peper (gemalen)
¼ tl Verstegen Zeezout
75 gr spinazie
1 el Verstegen Dille
125 gr cherrytomaten
125 gr warm gerookte zalm
½ el olijfolie
200 gr cottage cheese
Extra benodigdheden
Staafmixer
Prikkers
1
Mix de eieren, slagroom, Verstegen Zwarte Peper, Verstegen Zeezout, ½ van de spinazie en ¾ van de Verstegen Dille tot een geheel met de staafmixer.
2
Halveer de cherrytomaten en hak de warm gerookte zalm in grove stukken.
3
Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur en bak ¼ van het omelet beslag tot een wrap. Herhaal dit tot al het beslag op is.
4
Verdeel de cottage cheese, overige spinazie, cherrytomaten en warm gerookte zalm over de spinazie eieromeletten.
5
Garneer de spinazie eieromeletten met de overige Verstegen Dille en rol op. Steek een prikker in de spinazie omelet om deze bij elkaar te houden.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.