Zwarte Peper Molen Spinaziesalade Met Pistache Geitenkaasballetjes 02 V3
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Spinaziesalade met pistache geitenkaasballetjes

Geniet op een warme zomeravond van dit verfrissende salade recept of tijdens een uitgebreide lunch! De zelfgemaakte citroen-peper dressing zorgt ervoor dat alle smaken in balans worden gebracht. De pistache op de geitenkaasballetjes zorgt voor een lekkere bite bij alle frisse smaken van de aardbeien en snoeptomaten. 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Spinaziesalade met pistache geitenkaasballetjes

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Rol de geitenkaas schijfjes tot ballen. Hak de pistachenoten fijn en rol de geitenkaasballetjes door ¾ van de pistachenoten.
2
Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd in partjes. Halveer de snoeptomaten.
3
Rasp de schil van de citroen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter), halveer en pers de vrucht uit. Meng het citroenrasp en -sap met de olijfolie en Verstegen Zwarte Peper – Molen en Verstegen Zeezout - Molen.
4
Meng de aardbeien, snoeptomaten en spinazie met de zwarte peper dressing en verdeel over de borden.
5
Verdeel de geitenkaasballetjes over de salade en garneer de salade met de overige pistachenoten en breng op smaak met extra Verstegen Zwarte Peper – Molen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Sesamzaad
  • Noten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?