Rol de geitenkaas schijfjes tot ballen. Hak de pistachenoten fijn en rol de geitenkaasballetjes door ¾ van de pistachenoten.
2
Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd in partjes. Halveer de snoeptomaten.
3
Rasp de schil van de citroen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter), halveer en pers de vrucht uit. Meng het citroenrasp en -sap met de olijfolie en Verstegen Zwarte Peper – Molen en Verstegen Zeezout - Molen.
4
Meng de aardbeien, snoeptomaten en spinazie met de zwarte peper dressing en verdeel over de borden.
5
Verdeel de geitenkaasballetjes over de salade en garneer de salade met de overige pistachenoten en breng op smaak met extra Verstegen Zwarte Peper – Molen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.