Zin in een verrassend gerecht voor de borrel boordevol smaak? Ga voor deze tostadas met Tajín, watermeloen en een zelfgemaakte mango salsa. De gemarineerde watermeloen, romige avocado mousse en mango salsa zorgen voor een kleurrijk en verfrissend geheel. Serveer op krokant gebakken mini tortilla’s en top af met een pittige jalapeño mayonaise en Tajín Clásico kruidenmix voor een zomerse snack of borrelhapje.
Tip: dit recept is ook heerlijk voor als lunch recept!
Heb jij al eens tostadas gegeten? Deze knapperige, gefrituurde of geroosterde tortilla’s zijn een traditioneel Mexicaans gerecht. Het wordt rijkelijk belegd met diverse toppings naar keuze, maar populaire ingrediënten die je vaak voorbij ziet komen, zijn zwarte bonen, vlees als kip, zeevruchten als ceviche, kaas, avocado of salsa. Je eet een tostada als een ‘soort open sandwich’, waardoor je alle toppings goed ziet. Of je het nu als tussendoortje, borrelhapje, lunch of recept voor het avondeten maakt, tostadas zijn altijd een goed idee!
Deze tostada met Tajín, watermeloen en mango salsa is een verrassende en verfrissende variant. De watermeloen marineren we in sojasaus en Tajín voor een verrassende kick, en het geheel maken we af met een zelfgemaakte mango salsa en romige avocado mousse, perfect bij de knapperige tostadas! Deze tostada met tonijn is ook zeker een aanrader. Het crunchy karakter van de tostada vormt de basis van de de ingrediënten als verse tonijn, romige avocado en pittige rode ui. Zalm tostada’s zijn ook heerlijk om te maken. De combinatie van zelfgemaakte, romige guacammole, een frisse komkommer-tomatensalade en gerookte zalm is er eentje voor in de boeken. Wil je op de Mexicaanse tour? Kies dan voor deze Mexicaanse tostada’s. Dit vegetarische recept maken we met klassieke Mexicaanse ingrediënten, denk aan avocado, zure room, zwarte bonen en ananas. Hét perfecte streetfood hapje voor bij een Mexicaanse borrel.
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment