Traybake Met Makreel En Groene Groenten
Niveau
Beginner
Tijd
5 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Traybake met makreel en groene groenten

Traybakes, ken jij het al? Bij een traybake worden de ingrediënten op één bakplaat bereid. De gerechten zijn heerlijk en ook nog eens heel makkelijk te maken. Deze Aziatische variant met makreel en groene groenten heb je dan ook in een handomdraai gemaakt!

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept traybake met makreel en groene groenten

Bereidingstijd
5 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
15 min
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de uiteinden van de bimi en groene asperges af. Spreid de bimi, sugar snaps, edamame bonen en groene asperges uit over een bakplaat en besprenkel met de sesamolie, sojasaus en 3/4 van de sesamzaadjes.
2
Snijd de huidkant van de makreel op meerdere plekken licht in en plaats deze met de huidkant naar boven tussen de groenten. Leg de hele knoflooktenen ook tussen de groenten.
3
Rooster de vis en groenten circa 10 min. in de oven. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Serveer de rijst, groenten en vis met de resterende sesamzaadjes en uitgeknepen knoflooktenen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sesamzaad
  • Vis
  • Gluten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via