Citroengras Visspiesjes Met Noedelsalade
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min

Citroengras visspiesjes met noedelsalade

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
30 min
1
Hak in een keukenmachine de knoflook, gember, vissaus, 1/3 el sojasaus, koriander, rode peper en 1/3 el limoensap fijn tot een pasta. Voeg de kabeljauwfilet toe totdat er een gehakt-achtig mengsel ontstaat.
2
Verdeel het kabeljauwmengsel in vieren. Kneed het mengsel om de citroengras stengels. Bak de spiesjes in een hete pan rondom gaar in circa 10 min.
3
Bereid de glasnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel af met koud water om ervoor te zorgen dat de noedels niet verder garen.
4
Meng de pindakaas, de res van de sojasaus, het overgebleven limoensap, water en chilisaus tot een dressing.
5
Snijd de komkommer in de lengte doormidden. Schraap het waterige middenstuk eruit met een lepel en snijd in partjes. Snijd de lente-uien fijn.
6
Meng de noedels met de dressing, komkommer en lente-ui. Hak de pinda’s grof en strooi deze over de noedelsalade.
7
Serveer de citroengras visspiesjes met de noedelsalade.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sulfiet
  • Noten
  • Soja
  • Pinda
  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Noedels
Barbecue
Spiesjes
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via