Print opties

Sluiten

Citroengras visspiesjes met noedelsalade

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Hak in een keukenmachine de knoflook, gember, vissaus, 1/3 el sojasaus, koriander, rode peper en 1/3 el limoensap fijn tot een pasta. Voeg de kabeljauwfilet toe totdat er een gehakt-achtig mengsel ontstaat.
2
Verdeel het kabeljauwmengsel in vieren. Kneed het mengsel om de citroengras stengels. Bak de spiesjes in een hete pan rondom gaar in circa 10 min.
3
Bereid de glasnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel af met koud water om ervoor te zorgen dat de noedels niet verder garen.
4
Meng de pindakaas, de res van de sojasaus, het overgebleven limoensap, water en chilisaus tot een dressing.
5
Snijd de komkommer in de lengte doormidden. Schraap het waterige middenstuk eruit met een lepel en snijd in partjes. Snijd de lente-uien fijn.
6
Meng de noedels met de dressing, komkommer en lente-ui. Hak de pinda’s grof en strooi deze over de noedelsalade.
7
Serveer de citroengras visspiesjes met de noedelsalade.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.