Gemarineerde zalm met oosterse roerbakgroenten en noedels
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemarineerde zalm met oosterse roerbakgroenten en noedels

Gezond, simpel en snel! Dit gerecht van gemarineerde zalm met oosterse roerbakgroenten en noedels staat binnen een half uur op tafel en zit boordevol goede voedingsstoffen. De zelfgemaakte, lichtzoete oosterse marinade is de smaakmaker van dit gerecht.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept gemarineerde zalm met oosterse roerbakgroenten en noedels

Kookmodus
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 180ºC.
2
Meng de sojasaus, oestersaus, gembersiroop en het citroensap door elkaar. Bestrijk de zalm met 1/4 van de marinade en bewaar de rest. Leg de zalm in een ovenschaal en bak 15 min. in de oven.
3
Breng ondertussen water aan de kook en kook de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
4
Pel en snipper de ui en knoflook. Snijd de rode peper fijn en de champignon in plakjes. Snijd de paprika doormidden, verwijder de zaadlijst en snijd in blokjes. Verhit een pan met olie en fruit de ui en knoflook. Voeg de rode peper, champignons, paprika, sugarsnaps en de taugé toe en bak ca. 2 min. mee.
5
Haal de zalm uit de oven. Serveer de noedels met de gebakken groente en leg de gemarineerde zalm bovenop. Maak de noedels op smaak met de overige marinade. Garneer tot slot met sesamzaad.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Weekdieren
  • Sesamzaad
  • Gluten
  • Vis
  • Sulfiet
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via