Print opties

Sluiten

Gemarineerde zalm met oosterse roerbakgroenten en noedels

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180ºC.
2
Meng de sojasaus, oestersaus, gembersiroop en het citroensap door elkaar. Bestrijk de zalm met 1/4 van de marinade en bewaar de rest. Leg de zalm in een ovenschaal en bak 15 min. in de oven.
3
Breng ondertussen water aan de kook en kook de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
4
Pel en snipper de ui en knoflook. Snijd de rode peper fijn en de champignon in plakjes. Snijd de paprika doormidden, verwijder de zaadlijst en snijd in blokjes. Verhit een pan met olie en fruit de ui en knoflook. Voeg de rode peper, champignons, paprika, sugarsnaps en de taugé toe en bak ca. 2 min. mee.
5
Haal de zalm uit de oven. Serveer de noedels met de gebakken groente en leg de gemarineerde zalm bovenop. Maak de noedels op smaak met de overige marinade. Garneer tot slot met sesamzaad.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.