Een hartige zalmbonbon, dat is nog eens een verrassend borrelhapje! Deze bonbon van gerookte zalm vul je met zelfgemaakte kruidenroomkaas, een gouden combinatie. De bonbon is ideaal tijdens een uitgebreide borrel, maar kan ook als voorgerecht worden geserveerd.
Tip: Weinig tijd? Gebruik kant-en-klare kruidenroomkaas voor de vulling.
Tip: op zoek naar meer recepten welke laag in koolhydraten zijn? Ontdek alle koolhydraatarme recepten op Eatertainment!
Wat is er lekkerder dan jouw visgerechtje combineren met een prachtige wijn? Deze Chenin Blanc van Skoonuitsig past heel goed bij verschillende soorten vis, waaronder zalm. Kies voor een passende wijnspijscombinatie en maak jouw diner compleet!
Ontdek jouw smaakprofiel en krijg wijnspijscombinaties voor deze kerst afgestemd op jouw smaak! Doe de smaakprofieltest en bestel de bijbehorende wijn nu in de aanbieding. Mocht je een andere wijn bestellen die niet in de aanbieding is, gebruik dan kortingscode EAT10 bij het afrekenen voor 10 euro korting vanaf € 40,-.
Om garnalen toe te voegen aan je zalmbonbon hoef je alleen nog maar even wat verse Hollandse garnalen in fijne blokjes te snijden. De garnalen schep je dan mee in de roomkaasvulling. Op basis van ons zalmbonbon recept kan je uitgaan van 100 gram garnalen per 4 personen.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment