Verwarm de oven voor op 220°C (boven- en onderwarmte). Pel en snijd de rode ui in halve ringen. Pel en hak de knoflook fijn. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes. Halveer de cherrytomaten. Verwijder het vel van de Italiaanse worstjes en verdeel het vlees in stukjes.
2
Verhit de olijfolie in een ovenbestendige koekenpan op middelhoog vuur. Bak de ui, knoflook, paprika en worst in 5 min. gaar. Voeg de cherrytomaten toe en bak 2 min. mee. Voeg de gekookte penne toe en schep alles goed door.
3
Klop in een kom de eieren, melk, geraspte mozzarella en wat peper en zout los. Giet het eimengsel in de pan en verdeel gelijkmatig.
4
Zet de pan in de oven en bak 15 min. tot de frittata stevig en goudbruin is. Snijd de bieslook fijn en strooi over de frittata. Serveer in punten.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.