Altijd een goed idee: risotto. Ook voor het kerstdiner! Dit recept maken we extra luxe door verschillende paddenstoelen te gebruiken én een schuim te maken van Parmezaanse kaas. Romig van structuur, vol van smaak. Meer heb je niet nodig!
Tip: houd je Parmezaanschuim over? Bewaar dit dan maximaal 3 dagen in een afgesloten bak in de koelkast. Verwarm met een klein laagje water in de pan.
Paddenstoelen zijn een veelzijdige en smaakvolle toevoeging aan tal van gerechten. Ze komen in verschillende vormen, kleuren en smaken en zijn een uitstekende bron van vitamines, mineralen en vezels. Maar welke paddenstoelen kan je eten, en hoe gebruik je ze in de keuken? Wij zetten de eetbare paddenstoelen die je gemakkelijk kan kopen in de supermarkt op een rijtje:
Andere eetbare paddenstoelen zijn bijvoorbeeld cantharellen, gouden paddenstoelen met een fruitige geur en peperige smaak, maar ook portobello, een grote champignon met een aardse smaak die vaak wordt gebruikt om bijvoorbeeld gevulde portobello te maken.
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment