Kan je niet kiezen tussen pizza of pasta vandaag? Waarom combineer je deze twee dan niet gewoon met elkaar? Het beste van twee werelden komt samen in deze pizza orzo bake met paprika, mozzarella en prosciutto.
Soms weet je echt gewoon niet waar je zin in hebt. Van die momenten dat je toe bent aan een pasta, maar ook toe bent aan een pizza of makkelijk AVG’tje. Maar waarom zou je moeten kiezen als je het ook kan combineren? Zo combineren we in deze pizza orzo bake pizza met pasta! Er zijn nog meer heerlijke combinaties om te maken. Wat dacht je van een pannenkoekencake? De cake heeft de smaak en structuur van pannenkoeken, maar dan in de vorm van een plakje cake. Lekker als afsluiter van een diner!
Sowieso is het combineren van meerdere soorten gerechten of ingrediënten een trend. Deze pizza sandwich is zo’n voorbeeld. De sandwich wordt gemaakt van pizzadeeg en gevuld met ingrediënten als mozzarella, parmaham, rucola en zongedroogde tomaten. Vervolgens wordt het dubbelgevouwen en geserveerd als broodje. Of wat dacht je van croissantmuffins? Croissants worden omgetoverd tot muffins, ook wel cruffins genoemd, en worden geserveerd als klein gebakje. Lekker voor bij het ontbijt, de brunch of voor bij de koffie.
Ook lekker: een tiramisu latte! Deze plantaardige latte maak je met espresso, plantaardige opgeschuimde amandel barista drink én opgeklopte whipping. Natuurlijk mag de lange vinger en wat cacaopoeder niet ontbreken. Een ander lekker tussendoortje is deze churros gnocchi uit de airfryer. Gnocchi kan je heel gemakkelijk omtoveren naar een churros variant met kaneel en suiker. Makkelijk om te maken en een echte aanrader! Een makkelijke twist waarbij je niet hoeft te kiezen, zijn appeltaartmuffins. De smaken van een klassieke appeltaart, maar dan gemaakt in een mini variant als muffins!
Dit recept bevat de volgende allergenen:
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment