

Toe aan een bordje comfort food mét genoeg groenten? Dan is deze romige pompoenpasta iets voor jou! De pastasaus maak je van je overgebleven flespompoen en zorgt voor een romige saus. Voeg daar nog wat overgebleven spinazie, gebakken spekblokjes en zongedroogde tomaten aan toe en je hebt een smaakvolle maaltijd!
Benieuwd naar nog meer tips & tricks om te koken met restjes? Samen met Too Good To Go laten we zien hoe!

Samen met Too Good To Go slaat Eatertainment de handen ineen! Wanneer je een Too Good To Go Verrassingspakket redt, weet je nooit wat er precies in zit, maar met de juiste inspiratie tover je er zeker iets lekkers mee op tafel. We helpen je graag op weg om zo te leren koken met restjes!
Je kent het vast wel: je hebt een gerecht op het oog met flespompoen. Vaak heb je voor zo’n gerecht niet de hele pompoen nodig. Wat doe je met de overgebleven pompoen? Nou, je kan er van alles mee! Zo tover je gemakkelijk overgebleven pompoen om tot een heerlijke, romige pastasaus. Wanneer je pompoen gebruikt als basis voor een saus, zit het vol met smaak, wordt het lekker romig en je krijgt onbewust extra groenten binnen zonder dat je het doorhebt. Voeg daar nog extra groenten als spinazie of zongedroogde tomaat aan toe en je hebt een gerecht bomvol groenten! Je overgebleven pompoen kan je ook toevoegen als topping voor je naanpizza. Zo maken we in dit recept een naanpizza met pompoen, vijgen en crispy prosciutto. Voeg romige crème de brie, knapperige pistachenoten en blaadjes salie aan toe en je zet een gerecht vol verschillende smaken op tafel. Of pureer je pompoen tot een puree en gebruik het als basis voor deze smakelijke pompoen pannenkoeken! Zo verstop je ook groenten in je pannenkoeken recepten.
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment