Romige Vis Tandoori Met Naanbrood
Niveau
Beginner
Tijd
24 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Romige vis tandoori met naanbrood

Zet in een handomdraai een romig visrecept op tafel. Wij serveren onze ‘vis tandoori’ met rijst, naanbrood, een limoenpartje en verse koriander. Heerlijk!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept romige vis tandoori met naanbrood

Kookmodus
Bereidingstijd
24 min
Wachttijd
6 min
Totale tijd
30 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de komijn, yoghurt, tomatenpuree, cayennepeper, kaneel en korianderpoeder in een kom. Snijd de vis in stukken en voeg toe aan de yoghurt-kruidensaus.
2
Bak de naanbroden in 6 min. goudbruin en knapperig in het midden van de oven. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Snijd de ui fijn. Verhit de olie in een diepe pan en fruit de ui aan. Voeg de vis en yoghurt-kruidensaus toe aan de ui en laat de vis in 6 minuten gaar worden in de pan.
4
Snijd de limoen in partjes en de koriander fijn. Serveer de warme rijst met de vis tandoori, het naanbrood, de partjes limoen en de fijngesneden verse koriander.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via