Romige Vis Tandoori Met Naanbrood
Niveau
Beginner
Tijd
24 min

Romige vis tandoori met naanbrood

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
24 min
Wachttijd
6 min
Totale tijd
30 min
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de komijn, yoghurt, tomatenpuree, cayennepeper, kaneel en korianderpoeder in een kom. Snijd de vis in stukken en voeg toe aan de yoghurt-kruidensaus.
2
Bak de naanbroden in 6 min. goudbruin en knapperig in het midden van de oven. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Snijd de ui fijn. Verhit de olie in een diepe pan en fruit de ui aan. Voeg de vis en yoghurt-kruidensaus toe aan de ui en laat de vis in 6 minuten gaar worden in de pan.
4
Snijd de limoen in partjes en de koriander fijn. Serveer de warme rijst met de vis tandoori, het naanbrood, de partjes limoen en de fijngesneden verse koriander.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Chris Gotje
Jennifer van Eatertainment
Stephan
Sebastiaan van Eatertainment
Frida
Jennifer van Eatertainment
Angelina
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Indiaas
Soort
Romige gerechten
Rijst
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via