
Stel je voor: zachte, smeuïge brownies, afgetopt met speculoospasta en speculoos crumble. Dat klinkt toch als iets waar je direct zin in hebt? Deze skillet speculoos brownies maak je gemakkelijk in de pan: ideaal voor een snelle zoete traktatie!
Of je nu een volle buik hebt na het diner of niet, er is altijd ruimte voor een stukje brownie. Zo’n smeuïge brownie die flink blijft plakken in de mond en vol met chocolade zit. Wij zijn er dol op! Je kan natuurlijk kiezen voor de klassieke brownie met een licht crunchy buitenkant en een smeuïge binnenkant, maar je kan ook een verrassende twist maken. Zo gaan we in dit recept voor een combinatie van brownie met speculoos. De speculoospasta en speculoos crumble komen boven op de brownie met pure chocolade en pure chocolate chips. Ook zeker het proberen waard: banoffee brownies. De brownies combineren fudgy chocolade met knapperige walnoten, zoete banaan en een smeuïge swirl van bebogeen karamelsaus. Klinkt lekker, en dat is het ook zeker!
Heb je wel zin in brownies, maar geen zin om te wachten tot het klaar is met bakken? Maak dan een brownie mugcake. In 10 minuten geniet je namelijk al van deze lekkernij. Perfect voor wanneer je lijf schreeuwt om zoet! Mocht je wel genoeg tijd hebben om te bakken, dan raden we deze brownie van pure chocolade met amandelen en kersen aan. Met een knapperige buitenkant afgetopt met zoete kersen en een smeuïge binnenkant van pure chocolade met amandelen is dit een feestelijke lekkernij voor bij de koffie of thee, en is ook zeker geschikt als dessert. Benieuwd naar nog meer van onze goddelijke brownie recepten? Je vindt ze allemaal op Eatertainment! Kies je favoriete recept, haal alle ingrediënten in huis en ga vandaag nog aan de slag!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment