Print opties

Sluiten

Skillet speculoos brownies uit de pan

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

6 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Smelt de chocolade samen met de melk au bain-marie in een hittebestendige kom boven een pan met een laagje kokend water. Zorg dat de kom het water niet raakt. Haal van het vuur en laat iets afkoelen. Klop de eieren door het afgekoelde chocolademengsel.
2
Meng in een aparte kom de tarwebloem, kristalsuiker, cacaopoeder en bakpoeder. Voeg toe aan het natte mengsel en roer tot een egaal beslag. Spatel de chocolate chips erdoor.
3
Verwarm een koekenpan met dikke bodem op laag vuur. Vet de koekenpan in met de roomboter en giet het beslag in de pan. Dek de pan af met een deksel en bak op middelhoog vuur in ca. 10-12 min. tot de bovenkant net gestold is en de binnenkant smeuïg.
4
Verdeel de speculoospasta in delen over de brownie. Verkruimel de speculoos koekjes en bestrooi over de skillet brownies. Serveer warm.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.