Print opties

Sluiten

Soesjestaart met pistache en witte chocolade

Bereidingstijd
40 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
1u 10min

Ingrediënten

10 personen
Ingrediënten
1
Hak de pistachenoten zeer fijn, bijna tot poeder, en giet het in een smalle, diepe kom.
2
Verwarm de slagroom in een kleine steelpan en smelt hierin de witte chocolade. Laat iets afkoelen zodat het wat mengsel dikker wordt.
3
Dip de soesjes, direct vanuit de diepvries, stuk voor stuk in de witte chocolade. Dip de soesjes ook in het pistachepoeder, direct na de witte chocolade. Plaats de soesjes in een rondje op een plat bord of schaal waarop je de taart wil presenteren. Begin in het midden en werk naar buiten.
4
Ga door met de volgende laag. Dip de soesjes nu enkel in de witte chocolade en plaats ze op de vorige laag.
5
Maak de volgende laag met soesjes mét pistachekruim, dan een laag met soesjes mét witte chocolade en ga zo verder tot de taart volledig is opgebouwd. Zet de taart ongeveer 30 min. in de koelkast tot het geheel volledig is uitgehard.
6
Plaats de frambozen, blauwe- en rode bessen tussen de soesjes. Maak de taart af door er wat poedersuiker over te strooien.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.