Snijd de onderkant van de paksoi en snijd in stukken van 3 cm. Maak de sugarsnaps schoon. Verwijder de steel van de rode peper en snijd deze samen met de bosui in ringen.
2
Breng een pan met water aan de kook en kook de sugarsnaps in 3 min. beetgaar. Haal de sugarsnaps uit de pan en bereid de udon noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking in het water van de sugarsnaps.
3
Verwarm een pan met de helft van de zonnebloemolie en bak de paksoi, sugarsnaps en helft van de rode peper en de helft van de bosui 3 min. Voeg de udon noodles en Verstegen WSM Nasi & Bami toe en roer dit door.
4
Verwarm ondertussen een andere pan met de overige zonnebloemolie en bak de garnalen 6 min. Hak de pinda’s grof.
5
Verdeel de udon noodles en garnalen over de borden en garneer met de gehakte pinda’s en de overige rode peper en bosui.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.