Print opties

Sluiten

Vispapillot met mozzarella, tomaat en spinazie

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Halveer de cherrytomaten en de olijven. Snijd de basilicum fijn, de mozzarella in plakjes en de citroen in partjes.
2
Leg twee stukken bakpapier naast elkaar op een bakplaat en verdeel hierover de spinazie. Leg hier de stukken kabeljauw op en bestrooi met zeezout. Leg op ieder stuk vis 1 plakje mozzarella en verdeel de cherrytomaten en olijven hierover. Strooi de basilicum en oregano over het geheel en leg als laatste een partje citroen op de vis.
3
Vouw het vispakketje dicht met het bakpapier en bak 25 min. in de oven. Haal uit de oven en serveer eventueel met extra mozzarella.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.