In samenwerking met:
Wraps Met Kiphaasje En Pesto 4
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min
Bevat kip
Vrij van vis

Wraps met kiphaasjes en pesto

Ga je in de zomer naar het park of een dagje naar het zwembad? Neem een heerlijke lunch mee! Deze wraps met kiphaasjes en pesto zijn gemakkelijk voor te bereiden én blijven lekker vers als je ze goed verpakt. Eet smakelijk! 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden

Recept wraps met kiphaasjes en pesto

Kookmodus
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Kookmodus
1
Snijd de harde onderkant van de romaine sla en haal de bladeren los. Halveer de avocado’s, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in plakken.
2
Verhit een pan met de olijfolie en bak de kiphaasjes in 8 min. goudbruin en krokant. Haal uit de pan en halveer.
3
Verdeel de pesto over de wraps en beleg met de romaine sla, avocado, kiphaasjes en Parmezaanse kaasvlokken.
4
Rol de wraps op en pak in met bakpapier en keukentouw.

Leuke recepten voor een picknick

Staat er een picknick op de planning? Het is natuurlijk het allerleukst om allerlei verschillende soorten hapjes mee te nemen. Kies voor dingen die gemakkelijk voor te bereiden zijn én handig zijn om mee te nemen. Lekkere belegde broodjes en natuurlijk mag iets zoets als toetje niet ontbreken!

Makkelijk om voor te bereiden is natuurlijk een club sandwich. Wat dacht je van deze volkoren club sandwich met hummus, kipfilet & gegrilde paprika? Een klassieke sandwich waar je eigenlijk iedereen wel blij mee kan maken! Maak de club sandwich klaar net voordat je naar de picknick gaat, dan is het broodje nog het lekkerst wanneer je ervan gaat genieten. De hummus zorgt ervoor dat de boterhammen lekker smeuïg worden en is superlekker in combinatie met de kipfilet en gegrilde paprika.

Ga je met kinderen de hort op? Maak eens deze banaan sushi! De buitenkant is gemaakt van pannenkoek, wat je besmeert met chocoladepasta en/of pindakaas. Leg hier een banaan bovenop, rol de pannenkoek op en snijd de pannenkoek in stukken. Wedden dat iedereen hier geen genoeg van krijgt?

Ook lekker én makkelijk zijn natuurlijk knakworstjes in bladerdeeg. Je kent het vast wel als traktatie van vroeger of als borrelhapje voor op de borrelplank, maar deze heerlijke hapjes zijn ook enorm geschikt voor een picknick! Als je de bladerdeeghapjes goed luchtdicht bewaart kan je ze zelfs een dag van tevoren al klaarmaken. Ideaal! De plakken bladerdeeg smeren we in met smeerkaas en hier rollen we vervolgens het knakworstje in op.

Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Gluten
  • Noten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via