Bao Buns Met Pulled Jackfruit 2

Uitgebreid koken

Ratatouille ChefkeLuc 02

Zin om culinair te genieten en een uitgebreid diner op tafel te serveren? Met onze recepten zet je een luxe diner met een voor-, hoofd- en nagerecht op tafel. Kies voor een romantisch diner of een diner met heel het gezin, met deze recepten wordt het gegarandeerd een succes!

Een romantisch diner voor 2

Wist je dat je ook een romantisch diner thuis kan hebben? Met deze heerlijke recepten wordt het uitgebreid koken voor twee erg makkelijk. Kook bijvoorbeeld drie gangen zodat je het gevoel hebt alsof je een luxe diner voor 2 hebt. Steek wat kaarsjes aan voor de sfeer, dek de tafel met het mooie servies en geniet van je romantische diner!

Nog op zoek naar een leuk idee voor een date night? Ga romantisch samen koken met heerlijke recepten. Denk bijvoorbeeld aan sushi of zelfgemaakte pasta, dit zijn makkelijke recepten om samen te koken. Maak er een smakelijke date van vol lekkernijen, goede gesprekken en een heerlijk wijntje. Wij geven je alvast wat inspiratie om samen te koken en je date te laten slagen!

Luxe gerechten voor thuis

Wist je dat je luxe gerechten makkelijk thuis kunt maken? Kies voor de lunch eens een keer voor luxe belegd broodje zoals deze lekkere belegde desembroodjes. Ook voor het toetje kan je uitpakken met luxe dessert recepten, denk bijvoorbeeld aan deze pistache-chocoladeviennetta. Benieuwd naar een luxe recept als hoofdgerecht? Kies dan voor een lekker stuk vlees, zoals deze rosbief met honing-mosterdkorst. Zo zie je maar dat je makkelijk een luxe 3 gangen menu kan maken met heerlijke recepten.

IJstaart Met Vlokken 2

Een uitgebreid diner koken? Zo doe je het!

Met deze tips kan jij met succes een uitgebreid diner koken!

  1. Voorbereiding is het halve werk! Zorg ervoor dat je op tijd een menu hebt samengesteld. Zo kan je rekening houden met het aantal personen en kan je de volgorde van de gerechten bepalen. Ook kan je op tijd een boodschappenlijstje maken en de boodschappen halen.
  2. Een wijntje drinken bij het diner? Kies van tevoren lekkere wijn uit die past bij de gerechten die je kookt. Zorg ook voor een lekker drankje voor de niet-alcoholdrinkers.
  3. Bedenk van tevoren welk servies je wilt gebruiken en zet dit alvast klaar. Zo hoef je tijdens het koken van het eten niet al het servies nog te zoeken. Ook het servies waar je de gerechten op gaat serveren kan je alvast klaarzetten!
  4. Bereid de gerechten, waar mogelijk, al van tevoren. Zo heb je genoeg tijd voor de gerechten die op het moment van het diner gekookt moeten worden. Tijdens het uitgebreid eten koken kan je namelijk alle tijd gebruiken.

Luxe kip gerecht

Op zoek naar een lekker gerecht met kip? Maak dan deze gevulde kipfilet! We vullen de kipfilet met zongedroogde tomaat, knoflook en rozemarijn. Om er een hele maaltijd van te maken serveren we de kip met hasselback aardappeltjes. Deze toppen we af met Parmezaanse kaas. Genieten doe je zeker met dit heerlijke gerecht!

Populaire thema's & andere recept ideeën