Er is niets zo lekker als een bord gevuld met romige pasta. Deze creamy pumpkin spice pasta van Chefke Luc is er eentje voor in de boeken. Een romige saus gemaakt van pompoen, pumpkin spice kruiden en burrata, met daarbij een vleugje wodka, afgetopt met krokant gebakken pancetta en romige burrata. Klinkt als muziek in de oren!
Wanneer de bladeren van de bomen vallen, het zonnetje meer ruimte maakt voor wolken en de koudere dagen vaker voorkomen dan de warmere dagen kunnen wij maar aan één ding denken: het is herfst! En laat deze periode nu perfect zijn voor romige gerechten. Van die gerechten die je hart sneller laten kloppen. Puur comfort, hartverwarmend en gewoonweg lekker. Deze creamy pumpkin spice pasta van Chefke Luc is zo’n voorbeeld hiervan. Een romige saus boordevol herfstspecerijen als pumpkin spice, met groenten als (natuurlijk) pompoen en afgetopt met kruiden en burrata. Lekkerder kan het haast niet! Een klassieke pasta pesto is nog zo’n voorbeeld van een pasta vol room. Iedere hap is gegarandeerd genieten.
Een ander voorbeeld van een romig gerecht dat zich perfect leent voor een gure herfstdag is een van onze vele soep recepten. Soepen zijn ideaal voor wanneer je jezelf wilt opwarmen met wat lekkers! Kies bijvoorbeeld voor een vers gemaakte courgettesoep en serveer het met een warm sneetje brood om lekker te dippen. Ook lekker: een zoete aardappelsoep. Zo’n soep is een van onze vele zoete aardappel recepten waarmee je je dag een stuk beter maakt!
Risotto recepten zijn ook heerlijke romige gerechten waar je ons iedere dag mee kan verblijden. Of het nu een risotto is met vlees, vis of vegetarisch, de keuze is reuze! Zo lang je het maar aftopt met wat Parmezaanse kaas om het nóg romiger te maken.
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment