Eén van de favoriete recepten van Kelly en haar gezin is suddervlees. Het is een gerecht waar je veel geduld voor nodig hebt, want het vlees staat zo’n 5 uur te pruttelen op het vuur. Geloof ons: het is het wachten meer dan waard!
Meer te weten komen over Kelly én over De smaak van het leven? Bekijk het hier en ontdek nog meer receptinspiratie!
Tip: serveer het suddervlees met een smakelijke stamppot of met frietjes en een frisse salade.
Tip: kies voor de rode wijn eens voor een Côtes du Rhône. Deze is heerlijk hij het suddervlees!
Tip: je kan een deel van de jus eventueel pureren met een staafmixer, maar let op dat je een enigszins robuuste structuur van de saus behoudt.
Op zijn tijd is een stoofvlees gerecht ontzettend lekker. Het kost vaak wat meer tijd, maar het resultaat is overheerlijk en mals vlees. Stoofvlees is een typisch gerecht dat je vaak doet denken aan je overgrootouders of ouders. Stoofvlees kan je op verschillende manieren bereiden en met verschillende ingrediënten. Waar Kelly kiest voor suddervlees van sukade of runderbraadlappen in rode wijn, kiezen we in deze stoofschotel voor bokbier en zoetzure pompoen. Onze zuiderburen maken juist graag Vlaams stoofvlees met verse frieten en mayonaise. Het vlees bereiden zij weer in bruin bier, wat zorgt voor een totaal andere smaak dan wanneer je kiest voor rode wijn of bokbier. Wil je een keer voor wat anders gaan? Maak dan stoofvlees met risotto. De combinatie van stoofvlees gegaard in bokbier, romige risotto, zoete pastinaak en frisgroene haricots verts zorgt voor een heerlijke smaakexplosie in de mond. Het risotto recept is zeker een aanrader!
Benieuwd naar meer stoofvlees recepten? Je ontdekt ze allemaal op Eatertainment! Kies je favoriete recept voor het avondeten en ga aan de slag.
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment