• Home
  • Lifestyle
  • Weekmenu week 51: Indonesische rendang daging uit de slowcooker, croissant pizza en meer!
Bieten Spiesjes Met Limoen Mayonaise2
Lifestyle

Weekmenu week 51: Indonesische rendang daging uit de slowcooker, croissant pizza en meer!

Er staat weer een nieuw weekmenu voor je klaar! Deze week hebben we weer een gevarieerd weekmenu vol lekkere recepten voor je klaar staan. Denk aan een boerenkool-broccolisoep, Aziatische kip met paksoi en Indonesische rendang daging uit de slowcooker. Kortom, voor ieder wat wils! 

Boerenkool Broccolisoep Met Gekarameliseerde Zoete Ui

Maandag – Boerenkool-broccolisoep met gekarameliseerde zoete ui 

We beginnen deze week met een warme, en vullende maaltijdsoep. Boerenkool is niet de eerste groente wanneer je denkt aan soep, maar hij is perfect te combineren met broccoli en gekarameliseerde ui. Dit is echt de perfecte soep voor een koude december dag!    

Cheesy Bolognese Enchiladas 1

Dinsdag – Cheesy bolognese enchiladas 

Wie houdt er nou niet van kaas? Deze cheesy bolognese enchiladas zijn het perfecte comfort gerecht voor iedere kaas liefhebber! We vullen de tortilla’s met een romige kaassaus en kruidig bolognese gehakt. Voordat ze nog kort de oven in gaan, worden ze nóg een keer afgetopt met meer kaas!  

Woensdag – Bieten spiesjes met pita en limoenmayonaise 

Deze gezonde en makkelijke bietenspiesjes worden kort gegrild en geserveerd met zachte pitabroodjes en frisse limoenmayonaise: het perfecte gerecht om de week mee te breken. Bovendien zitten bietjes boordevol vitamines en antioxidanten, ideaal om je immuunsysteem te ondersteunen tijdens de koude dagen. 

Aziatische kip met paksoi

Donderdag – Aziatische kip met paksoi 

Op zoek naar een fris en smaakvol gerecht dat ook nog eens binnen een hand omdraai op tafel staat? Zoek niet verder! Deze Aziatische kip met noedels en paksoi wordt op smaak gebracht met sojasaus, ketjap en milde sambal. Heerlijk Aziatisch comfort food op een doordeweekse avond!  

Stamppot met cavolo nero en vegetarische gehaktballen

Vrijdag – Stamppot met cavolo nero en vegetarische gehaktballen 

We sluiten de werkweek af met een verrassende vegetarische stamppot. Cavolo nero, ook wel palmkool, is in Nederland nog vrij onbekend, maar perfect voor dit gerecht. De stevige, volle smaak past mooi bij de klassieke stamppot en met granaatappelpitjes krijgt het een frisse en moderne twist. 

Indonesische Rengdang Daging Uit De Slowcooker

Zaterdag – Indonesische rendang daging uit de slowcooker 

Heb jij deze zaterdag zin in een lekker langzaam gegaarde stoof? Geef het eens een exotische twist en probeer deze Indonesiche rendang daging uit de slowcooker. Heb je geen slowcooker in huis? Je kunt de rendang ook maken in een normale braadpan, laat het dan ongeveer 3 tot 4 uur rustig stoven op laag vuur.  

Zondag – Croissant pizza  

Dit is het perfect comfort food voor een relaxte zondag! Deze pizza maak je van luchtig croissantdeeg, rijk belegd met kruidige pizzasaus, pittige spinata, romige burrata en een handvol frisse rucola. Het is een klassieke pizza, maar dan nét even wat anders. Knapperig, smeuïg, vol smaak en binnen no time op tafel!  

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via