Snert Met Roggebrood Spek
Niveau
Beginner
Tijd
30 min

Snert met roggebrood & spek

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Fruit de sjalot, knolselderij, prei, peen, knoflook en Italiaanse kruiden in 2 eetlepels olie.
2
Voeg water en bouillonblokjes toe, breng aan de kook en laat 15 minuten zachtjes koken. Voeg de doperwten toe en kook nog 10 minuten.
3
Bak intussen de braadworsten in 13 minuten gaar op middelhoog vuur. Bak in een andere koekenpan de spekblokjes uit tot ze krokant zijn.
4
Pureer de soep en voeg naar smaak peper en zout toe.
5
Snijd de braadworst in plakjes. Serveer de soep met roggebrood, spekblokjes en plakjes worst.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Selderij

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Els
Jennifer van Eatertainment
tonvangils
Jennifer van Eatertainment
Liesbeth
Jennifer van Eatertainment
José
Jennifer van Eatertainment
Mieke
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Hollands
Soort
Soep
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via