Print opties

Sluiten

Hollandse snert met roggebrood & spek

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
1
Fruit de sjalot, knolselderij, prei, peen, knoflook en Italiaanse kruiden in 2 eetlepels olie.
2
Voeg water en bouillonblokjes toe, breng aan de kook en laat 15 minuten zachtjes koken. Voeg de doperwten toe en kook nog 10 minuten.
3
Bak intussen de braadworsten in 13 minuten gaar op middelhoog vuur. Bak in een andere koekenpan de spekblokjes uit tot ze krokant zijn.
4
Pureer de soep en voeg naar smaak peper en zout toe.
5
Snijd de braadworst in plakjes. Serveer de soep met roggebrood, spekblokjes en plakjes worst.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.