Proef de Oosterse wereld met deze heerlijke miso ramen met spinazie, shiitake, Bonduelle edamame boontjes en ei. Ontdek dit eenvoudige en smaakvolle recept boordevol voedingsstoffen. Het is een ware smaaksensatie voor elke liefhebber van Aziatische gerechten!
Ben je op zoek naar een smaakvol gerecht uit de Oosterse keuken? Probeer dan dit heerlijke recept voor miso ramen met een unieke twist. Deze kom ramen zit boordevol heerlijke ingrediënten, waaronder spinazie, shiitake, Bonduelle edamame boontjes en een perfect gekookt ei.
De basis van dit recept is de rijke en hartige miso bouillon, die op smaak wordt gebracht met traditionele Aziatische ingrediënten zoals sojasaus en sesamolie. Voeg daar verse spinazie, sappige shiitake champignons, Bonduelle Edamame boontjes en een perfect gekookt ei aan toe, en je krijgt een heerlijke kom ramen die barst van de smaak en voedingsstoffen.
De toevoeging van de Bonduelle edamame boontjes zorgt niet alleen voor een heerlijke textuur, maar het verhoogt ook het eiwitgehalte van het gerecht. Edamame boontjes zijn van nature namelijk rijk aan eiwitten, vezels en verschillende vitaminen en mineralen, waardoor deze miso ramen een voedzame en vullende maaltijdoptie is.
Doordat de edamame boontjes uit de vriezer komen, is het recept eenvoudig te bereiden. Je kookt ze volgens de verpakking voor de knapperige bite, waardoor ze onmisbaar zijn in je miso ramen gerecht. Dat is nog eens culinair verrassen. Benieuwd naar nog meer miso gerechten? Probeer eens deze heerlijke, plantaardige portobello miso burger met guacamole, of gepofte zoete aardappel met tofu ‘geitenkaas’, die gemarineerd is met onder andere miso. Lekker met de krokante, gekarameliseerde pecannoten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment