Print opties

Sluiten

Miso ramen met shiitake en edamame boontjes

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng een pan met water aan de kook en kook de eieren in 7 min. net hard. Breng de groentebouillon aan de kook. Bereid de edamame bonen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Verhit de sesamolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Snijd de shiitake in plakjes en bak in 4 min. bruin en gaar. Roer de misopasta los met een scheutje bouillon en voeg de aangemaakte misopasta bij de bouillon. Laat de bouillon niet meer koken!
3
Giet de noedels af en pel de eieren. Verdeel de spinazie met de noedels, de shiitake en de edamame bonen over de kommen.
4
Breng de bouillon op smaak met sojasaus en chilivlokken. Halveer de eieren en leg ze in de soep.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.