Rucolasalade met gegrilde perzik, rauwe ham en zelfgemaakte vinaigrette
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Rucolasalade met gegrilde perzik, rauwe ham en zelfgemaakte vinaigrette

Deze rucolasalade met warme, gegrilde perziken is een feestje op je bord! Door de combinatie van frisse hüttenkäse en zoute rauwe ham is de salade een ware smaaksensatie. De knapperige hazelnoten en zelfgemaakte vinaigrette geven een lekkere bite aan het gerecht.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept rucolasalade met gegrilde perzik, rauwe ham en zelfgemaakte vinaigrette

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Halveer de perziken, verwijder de pit en snijd in partjes. Verwarm een grillpan met 1 el olijfolie en grill de perziken tot er mooie grillstrepen ontstaan en het vruchtvlees zacht is.
2
Maak ondertussen de vinaigrette door 2 el olijfolie, witte wijnazijn, peper en zout te mengen. Hak de hazelnoten grof.
3
Leg de rucola op een groot bord. Verdeel vervolgens de perziken, plakjes rauwe ham en ha-zelnoten over de salade. Maak af met hüttenkäse en besprenkel met de vinaigrette.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Noten
  • Melk
  • Sulfiet

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?