Rucolasalade met gegrilde perzik, rauwe ham en zelfgemaakte vinaigrette
Niveau
Beginner
Tijd
10 min

Rucolasalade met gegrilde perzik, rauwe ham en zelfgemaakte vinaigrette

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Halveer de perziken, verwijder de pit en snijd in partjes. Verwarm een grillpan met 1 el olijfolie en grill de perziken tot er mooie grillstrepen ontstaan en het vruchtvlees zacht is.
2
Maak ondertussen de vinaigrette door 2 el olijfolie, witte wijnazijn, peper en zout te mengen. Hak de hazelnoten grof.
3
Leg de rucola op een groot bord. Verdeel vervolgens de perziken, plakjes rauwe ham en ha-zelnoten over de salade. Maak af met hüttenkäse en besprenkel met de vinaigrette.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Noten
  • Sulfiet

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Voor- & tussengerechten
Lunch & brunch
Bijgerechten
Diëten
Koolhydraatarm
Eiwitrijk
Soort
Salade
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via