Vegetarische rendang met vega rundvlees, komkommer, atjar en rode peper
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Vegetarische rendang met komkommer en atjar

Deze romige, vegetarische rendang wordt malser wanneer deze even heeft gesudderd. De rendang boemboe (kruidenmix) geeft het een volle en licht pittige smaak. Lekker in combinatie met de frisse komkommer, atjar en de pittige peper.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept vegetarische rendang met komkommer en atjar

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Verhit de olie in een pan en bak de rendang boemboe 5 min. op laag vuur totdat de geuren los komen. Voeg het vegan stoofvlees, de kokosmelk en de bouillon toe en laat 15 min. sudderen op laag vuur tot het vocht tot de helft is verdampt.
2
Breng water aan de kook in een pan, kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking en giet af.
3
Snijd de komkommer dunne plakken, de rode peper in ringen en de bosui in lange schuine repen.
4
Verdeel de rijst en rendang over de borden. Maar af met de komkommer, rode peper, bosui en atjar.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Selderij
  • Schaaldieren
  • Mosterd
  • Gluten
  • Vis
  • Soja
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?