Vegetarische rendang met vega rundvlees, komkommer, atjar en rode peper
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min

Vegetarische rendang met komkommer en atjar

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Verhit de olie in een pan en bak de rendang boemboe 5 min. op laag vuur totdat de geuren los komen. Voeg het vegan stoofvlees, de kokosmelk en de bouillon toe en laat 15 min. sudderen op laag vuur tot het vocht tot de helft is verdampt.
2
Breng water aan de kook in een pan, kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking en giet af.
3
Snijd de komkommer dunne plakken, de rode peper in ringen en de bosui in lange schuine repen.
4
Verdeel de rijst en rendang over de borden. Maar af met de komkommer, rode peper, bosui en atjar.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Mosterd
  • Selderij
  • Schaaldieren
  • Melk
  • Soja
  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Indonesisch
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Rijst
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Gemaakt door Eatertainment

Delen via