Deze romige, vegetarische rendang wordt malser wanneer deze even heeft gesudderd. De rendang boemboe (kruidenmix) geeft het een volle en licht pittige smaak. Lekker in combinatie met de frisse komkommer, atjar en de pittige peper.
Mijn menuplanner
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
Recept vegetarische rendang met komkommer en atjar
Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Verhit de olie in een pan en bak de rendang boemboe 5 min. op laag vuur totdat de geuren los komen. Voeg het vegan stoofvlees, de kokosmelk en de bouillon toe en laat 15 min. sudderen op laag vuur tot het vocht tot de helft is verdampt.
2
Breng water aan de kook in een pan, kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking en giet af.
3
Snijd de komkommer dunne plakken, de rode peper in ringen en de bosui in lange schuine repen.
4
Verdeel de rijst en rendang over de borden. Maar af met de komkommer, rode peper, bosui en atjar.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment