Print opties

Sluiten

Vegetarische rendang met komkommer en atjar

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verhit de olie in een pan en bak de rendang boemboe 5 min. op laag vuur totdat de geuren los komen. Voeg het vegan stoofvlees, de kokosmelk en de bouillon toe en laat 15 min. sudderen op laag vuur tot het vocht tot de helft is verdampt.
2
Breng water aan de kook in een pan, kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking en giet af.
3
Snijd de komkommer dunne plakken, de rode peper in ringen en de bosui in lange schuine repen.
4
Verdeel de rijst en rendang over de borden. Maar af met de komkommer, rode peper, bosui en atjar.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.