Venkel Zalmpakketjes Met Druivensalade
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min

Venkel-zalmpakketjes met druivensalade

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
35 min
1
Verwarm de oven voor op 180˚C. Halveer de venkel, snijd de harde kern eruit en snijd de rest in zo dun mogelijke schijfjes.
2
Pak 4 grote stukken vetvrij papier of aluminiumfolie en verdeel hier de roerbakgroenten en venkel over. Bestrooi met peper en zout en verdeel de dille over de groenten. Leg de zalmfilet erbovenop en verdeel de citroen dakpansgewijs over de zalm.
3
Vouw nu de randjes omhoog en giet wijn in ieder pakketje en vouw de pakketjes goed dicht. Zet de zalmpakketjes 25 minuten in de oven.
4
Maak intussen een dressing van azijn, olijfolie, honing, peper en zout. Meng de slamelange met de peren, druiven en de dressing.
5
Serveer de vis in de pakketjes met de salade. Eet smakelijk!

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sulfiet
  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Balans
Koolhydraatarm
Eiwitrijk
Soort
Salade
Ovengerechten
Venkel
Zalm
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via