Print opties

Sluiten

Venkel-zalmpakketjes met druivensalade

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180˚C. Halveer de venkel, snijd de harde kern eruit en snijd de rest in zo dun mogelijke schijfjes.
2
Pak 4 grote stukken vetvrij papier of aluminiumfolie en verdeel hier de roerbakgroenten en venkel over. Bestrooi met peper en zout en verdeel de dille over de groenten. Leg de zalmfilet erbovenop en verdeel de citroen dakpansgewijs over de zalm.
3
Vouw nu de randjes omhoog en giet wijn in ieder pakketje en vouw de pakketjes goed dicht. Zet de zalmpakketjes 25 minuten in de oven.
4
Maak intussen een dressing van azijn, olijfolie, honing, peper en zout. Meng de slamelange met de peren, druiven en de dressing.
5
Serveer de vis in de pakketjes met de salade. Eet smakelijk!
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.