Wortelsoep Met Geroosterde Hazelnoten
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min

Wortelsoep met geroosterde hazelnoten

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Schil de wortelen en snijd deze in schijfjes van ongeveer 1 cm dik. Was de prei en snijd deze in ringen.
2
Breng het water aan de kook met de bouillonblokjes en kook hierin de wortelen en prei gedurende 15 minuten.
3
Rooster intussen de hazelnoten in een droge koekenpan gedurende 5 tot 10 min. op middelhoog vuur totdat ze bruin kleuren. Laat ze afkoelen en hak ze grof.
4
Voeg de room toe aan de soep en pureer het geheel glad met een staafmixer.
5
Garneer de soep met wat extra room, geroosterde hazelnoten en wat peterselie.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Selderij
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Gerda
Sebastiaan van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Voor- & tussengerechten
Diëten
Koolhydraatarm
Soort
Soep
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via