Komkommersalade
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Aziatische komkommersalade

TikTok is dé plek voor nieuwe foodtrends, zeker weten dat je deze makkelijke salade al voorbij hebt zien komen! Het geheim van dit trendy salade recept zit hem in de perfecte balans tussen texturen en smaken. Eatertainer Chefke Luc maakt een twist op het recept door er een Aziatischt tintje aan toe te voegen. Frisse komkommer, romige avocado, pittige crispy chili olie en zachte tonijn, wat wil je nog meer?

Mijn menuplanner
Gemaakt door:
Chefke Luc

Ingrediënten

1 persoon
Ingrediënten
Extra benodigdheden

Recept aziatische komkommersalade

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
Kookmodus
1
Snijd de komkommer in blokjes. Halveer de avocado, verwijder de pit en snijd in blokjes. Snijd de tonijn in kleine blokjes en snijd de ingelegde gember heel fijn. Pers het sap uit de limoen.
2
Voeg de komkommer, avocado, tonijn, ingelegde gember, limoensap, sojabonen, chili olie, sojasaus, bagel seasoning en zout naar smaak toe aan de shaker of plastic bak en schud het geheel voor 1 min. goed door elkaar.
3
Maak met behulp van een serveerring de salade op en serveer direct.

Tip: ben je wel een liefhebber van pit? Voeg dan eventueel wat extra crispy chili olie doe of drapeer er, wanneer de salade is opgemaakt, nog wat extra crispy chili olie overheen.

Van romige pasta recepten tot gekke lunch recepten: je vindt het op TikTok!

Heb je geen inspiratie voor het eten? Scroll even op TikTok en je vindt vanzelf een aantal lekkere recepten! Wij vinden in ieder geval genoeg inspiratie op TikTok om verrassende en trendy recepten voor jullie te creëren. Benieuwd naar onze favorieten? Lees snel verder!

Eén van de TikTok trends van 2024 is het mengen van verschillende keukens. Klinkt misschien gek, maar je kan door het blenden van verschillende eetculturen heerlijke recepten maken. Zo is deze pasta guacamole er eentje waarbij we de Mexicaanse en Italiaanse keuken combineren. Of wat dacht je van hutspot met een Midden-Oosterse twist? Eatertainer Neda maakte deze smakelijke hutspot met gekarameliseerde ui, geroosterde bospeen, ontbijtspek en specerijen als kurkuma, komijn en nootmuskaat.

Voor de lunch vinden we de chopped sandwiches trend ideaal. Je chopped al je ingrediënten fijn en vervolgens beleg je je brood of wrap ermee. De Italiaanse chopped sandwich is zo’n lekkere variant. De focaccia maakt het geheel compleet! Houd je wel van makkelijke recepten? Deze pasta met feta en tomaatjes uit de oven is zo’n top recept. Het enige wat je nodig hebt is een ovenschaal. Alle ingrediënten leg je erin en daarna schuif je het de oven in. Even mengen en het ovenschotel recept is klaar!

Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sesamzaad
  • Vis
  • Gluten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via