Print opties

Sluiten

Indische preistamp met ketjapspeklapjes

Bereidingstijd
45 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
45 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra keukenbenodigdheden
1
Meng ketjap met sambal, knoflook, gember en koriander en marineer hierin de speklapjes minimaal 30 minuten.
2
Doe de aardappelen in een pan, voeg water toe tot ze net onderstaan, breng aan de kook en laat 20 minuten koken. Giet de aardappels af en laat even in de pan nastomen.
3
Verhit intussen de olie in een wok en bak hierin de speklapjes 5 minuten. Voeg de prei toe en bak 6 minuten mee, tot de prei zacht is.
4
Stamp de aardappels met de melk tot puree en meng daarna de speklapjes en prei erdoorheen. Serveer de stamppot met gebakken uitjes en eventueel nog met gesneden rode peper.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.