In samenwerking met:
Hollandia Matzes pizza
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Matze pizza

Een verrassende combinatie van matze en pizza! Met maar een aantal stappen zet jij deze heerlijke matze pizza op de paastafel. De salami zorgt voor een pittige twist en de kaas mag niet ontbreken. Een feestje op je bord!

Het feestje uitbreiden met nog meer lekkere recepten? Ga dan aan de slag met de andere gerechten van de sharing plank van Stella!

Mijn menuplanner
Gemaakt door:
Stella Kolsteeg

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept matze pizza

Kookmodus
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 200°C grillstand. Snijd de tomaten in plakjes.
2
Beleg de matze met de salami, gevolgd door de tomaat. Eindig met geraspte kaas. Leg de matzes op een met bakpapier beklede bakplaat en gril 15-20 min. in de oven tot de kaas goudbruin en gesmolten is.
3
Pluk ondertussen de basilicum. Verdeel over de matze pizza en serveer direct.

Onmisbare gerechten voor op de paastafel

Met Pasen in het vooruitzicht is het tijd om de paasrecepten te gaan kiezen! Zo weet je zeker dat de paastafel wordt gevuld met heerlijke gerechten die dit weekend met vrienden en familie nog specialer maken. Deze recepten mogen in ieder geval niet ontbreken tijdens de paasbrunch of de paaslunch:

  1. Gevulde eieren: begin de paasbrunch met een klassieker – gevulde eieren. De romige vulling van eigeel, mayonaise, mosterd en kruiden zorgt voor een smaakvolle start van de maaltijd. Garneer met paprikapoeder of verse kruiden voor een feestelijk tintje.
  2. Aspergesoep: voor een lichte start van de paasbrunch is een romige aspergesoep perfect. Verse asperges, bouillon en een vleugje room creëren een soep die zowel elegant als smaakvol is. Garneer met fijngehakte peterselie voor een frisse touch. Ook lekker om te serveren is deze romige preisoep met ‘worteltjes’.
  3. Paaskrans: deze heerlijke paaskrans is een onmisbare toevoeging aan jouw paastafel. De combinatie van frisse sinaasappel en zoete frambozen zorgt voor een feestelijke en smaakvolle traktatie.
  4. Gevulde paasbroodjes met tomaatjes en ei: op zoek naar een heerlijk en hartig gerecht voor de paasbrunch? Dit recept voor gevulde paasbroodjes met tomaat en ei is de perfecte keuze. Het combineert de sappige smaak van tomaat met de romigheid van ei, verpakt in een luchtig broodje.

 

Of je nu kiest voor traditionele gerechten of wat experimenteert met nieuwe smaken, deze onmisbare gerechten zullen je paasviering nog beter maken en een feestelijke sfeer toevoegen aan de tafel. Geniet van een heerlijk samenzijn met vrienden en familie tijdens deze bijzondere gelegenheid. Vrolijk Pasen!

Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via