Ben je dol op pompoen? Combineer dit dan met de Vegan Filetstukjes van Garden Gourmet. Het perfecte pompoenrecept voor jou! Het is niet alleen lekker en smaakvol, maar ook supersnel klaar in slechts 30 minuten. Waarom probeer je het niet eens uit en maak je zelf de yoghurtsaus volgens het bijgeleverde recept?
Een heerlijke yoghurtsaus maken is helemaal niet moeilijk en het is een fantastische manier om extra smaak toe te voegen aan je gerechten. Het maken van je eigen yoghurtsaus is ook een geweldige manier om het aan te passen aan jouw eigen smaakvoorkeuren. Het geeft je gerecht nét dat beetje extra, zoals in deze bloemkool schnitzel bowl met yoghurtsaus.
Om een yoghurtsaus te maken, begin je met het mengen van yoghurt en mayonaise in een kom. Gebruik ongeveer 2 delen yoghurt op 1 deel mayonaise, maar pas de verhoudingen aan naar jouw eigen smaak. Voeg vervolgens wat citroensap en wat van de schil van de citroen toe voor wat extra frisheid. Breng de saus op smaak met peper en zout en voeg eventueel nog andere kruiden toe, zoals dille of peterselie.
De yoghurtsaus of yoghurtdressing is heerlijk als dip voor groenten of als topping voor salades, zoals bij deze frisse salade niçoise met verse tonijn, maar kan ook gebruikt worden als saus bij warme gerechten en ingrediënten als pompoen. Een fantastisch gerecht om deze yoghurtsaus bij te serveren is het pompoen met Vegan Filetstukjes recept van Garden Gourmet. Deze vegan optie is heerlijk hartig en biedt wat anders dan de alledaagse recepten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment