Verwarm de oven voor op 180ºC. Snijd de pompoen in gelijke stukken. Leg de pompoen op een met bakpapier beklede bakplaat. Pluk de rozemarijn. Bestrooi de pompoen met 1/3 van de olijfolie, peper, zout en rozemarijn en bak 15 min. in de oven. Roer halverwege om.
2
Bereid ondertussen de Garden Gourmet Vegan Filetstukjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in een koekenpan met de helft van de overgebleven olijfolie.
3
Pel ondertussen de knoflook en hak fijn. Meng de sojayoghurt met de knoflook, de resterende eetlepel olijfolie, peper en zout.
4
Serveer de linzen en de gebakken pompoen met de gegrilde Vegan Filetstukjes erop. Breng op smaak met de yoghurtsaus.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.