Een traditionele hamburger met cheddarkaas, augurk en sla. De hamburger wordt geserveerd op een overheerlijk hamburgerbroodje samen met tomaat en gekarameliseerde uienringen. Heerlijk voor op de barbecue, maar net zo lekker in de pan!
Variatietip: vervang als vegetarische optie de hamburger door aubergine. Meng dan eerst de Verstegen Mix voor Hamburger met 2 el olijfolie. Smeer hier de aubergine schijven mee in. Marineer de aubergine voor ongeveer 15 min. in de koelkast en bak deze daarna op de BBQ of in de pan.
De traditionele hamburger is natuurlijk ontzettend lekker, maar ook hamburger recepten die iets minder traditioneel zijn kunnen, verrukkelijk zijn! Visburgers zijn een lekkere variatie op de normale vleesburger, zoals deze ultieme zalm-garnalenburger of de tonijnburger. Probeer ook voor de verandering eens een vegetarische burger. Wij hebben een aantal vegaburger recepten voor je klaarstaan, zoals deze bietenburger of de vegaburger met courgette, bimi en pesto op rustiek brood.
Benieuwd naar meer burgergerechten? Bekijk dan alle burgerrecepten!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment