Print opties

Sluiten

Traditionele hamburger met cheddarkaas en ui

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediƫnten

4 personen
Ingrediƫnten
1
Snijd de augurk en tomaat in plakken. Pel de uien en snijd deze in ringen.
2
Meng het zakje Verstegen Mix voor Hamburger door het rundergehakt. Verdeel dit in 4 gelijke bollen van 125 gr en duw de bollen voorzichtig plat, zodat er een hamburger ontstaat.
3
Gril de hamburgers voor ongeveer 8 min. tot de gewenste garing op de barbecue of in de pan (de baktijd van de hamburgers hangt af van hoe dik ze zijn). Bak ondertussen de uienringen met de olie in een pan tot licht gekarameliseerd.
4
Snijd de broodjes doormidden en rooster voor 5 min. Leg de cheddarkaas op de hamburgers wanneer deze nog 2 min. moeten grillen, zodat de kaas mooi om de hamburger heen smelt.
5
Meng ondertussen de mayonaise en ketchup door elkaar en breng dit op smaak met peper en zout.
6
Verdeel de saus over de broodjes en beleg deze met de augurk, hamburger, uienringen, veldsla en tomaat.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.