Hollandse groentesoep
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Hollandse groentesoep

Niets is zo lekker als een zelfgemaakte en verse kom groentesoep op koude dagen. Dit is een makkelijk recept voor een heerlijke soep vol groenten, zelfgemaakte gehaktballetjes en vermicelli. Serveer met een tomatensalade en brood en je hebt een complete maaltijd!

Mijn menu planner

Ingrediënten

8 personen
Ingrediënten

Recept hollandse groentesoep

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
30 min
1
Meng het gehakt met het ei en paneermeel. Kruid het gehakt naar smaak en draai er kleine balletjes van.
2
Breng het water met de bouillonblokjes in een grote soeppan aan de kook. Voeg de gehaktballetjes toe en laat 10 min. zachtjes koken.
3
Voeg de vermicelli en de soepgroente toe aan de soep en laat nog 10 min. koken.
4
Snijd intussen de tomaat in parten en de komkommer in dunne reepjes. Pluk de basilicum van het takje en voeg deze toe aan de salade. Maak de salade af met een dressing naar keuze.
5
Serveer de soep met de tomatensalade en vers stokbrood.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Melk
  • Selderij
  • Gluten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via