Mexicaanse Borrelplank Met Brenda Kookt
  • Home
  • Tex-Mex plank van Brenda Kookt

Tex-Mex plank van Brenda Kookt

De Tex-Mex keuken leent zich uitstekend voor een gezellige avond. Ruil je standaard taco-avond eens in voor deze goedgevulde ‘sharing’ plank. Vul de plank met lekkere hapjes zoals taco’s, tomatensalsa en taquitorolletjes. Voor ieder wat wils! Brenda van Brenda Kookt heeft de plank met zorg gevuld.

Brenda kookt

Even voorstellen

“Hoi, ik ben Brenda (36) en ik ben een echte lekkerbek. Ik ben gek op alles dat met food te maken heeft. In februari 2012 ben ik gestart met mijn website Brenda Kookt. Inmiddels is mijn hobby uitgegroeid tot mijn passie en eigen bedrijf. Ik geniet ervan om recepten te ontwikkelen en mijn lezers hiermee te inspireren om zelf een verse maaltijd te koken. Dit keer heb ik een kleurrijke Tex-Mex plank samengesteld met 6 makkelijke recepten.”

Mexicaanse Borrelplank

De sharing plank

Onze Eatertainer Brenda heeft een Tex-Mex borrelplank samengesteld die perfect is voor een borrelavondje. De sharing plank bestaat uit 6 heerlijke en gemakkelijke recepten, afkomstig uit de Mexicaanse keuken. Probeer eens zelf deze nachopannetjes te maken. Of wat dacht je van de kruidige pulled chicken taco’s? Heerlijk met zelfgemaakte Mexicaanse tomatensalsa!

Groentenacho’s Op Borrelplank

Nachopannetje met guacamole en cheddarkaas

Deze nacho’s zijn wel heel bijzonder, want ze zijn gemaakt van…groente wraps! Door de wraps in driehoekjes te snijden, met olijfolie te besprenkelen en in de oven te bakken, heb je een superlekkere variatie op nacho’s. Bak af met jouw favoriete toppings en serveer met zelfgemaakte guacamole en tomaatjes.

Mexicaanse Mini Gevulde Paprika’s Borrelplank

Gevulde snackpaprika’s met bonen en mais

Lekker hapje voor bij de borrel: gevulde snackpaprika’s. Deze keer niet met roomkaas maar met vulling van bonen en groenten. Lekker met cheddar die je laat smelten in de oven en afgetopt met zure room en avocado.

Mexicaanse tomatensalsa

Tomatensalsa is erg veelzijdig en past bij veel (Tex-Mex) gerechten. Deze Mexicaanse tomatensalsa is heerlijk als dip bij de nacho’s, maar ook lekker om te verwerken in andere Mexicaanse recepten zoals quesadilla’s of enchilada’s. Dit recept is goed voor 200 ml tomatensalsa.