Eggs benedict is een typisch Amerikaans ontbijt, vaak op toast met een gepocheerd ei, Hollandaise saus en krokant spek. In dit recept serveren we de eggs benedict op kaiserbroodjes en avocado voor een verrassende twist.
Tip: als je weinig tijd hebt kun je de eieren ook zacht koken in plaats van pocheren.
Tip: vries het eiwit dat niet gebruikt wordt in om later schuimpjes van te maken.
Eieren zijn een van de meest veelzijdige en voedzame voedingsmiddelen die de natuur te bieden heeft. Deze ovale wonderen vormen de basis voor een enorm scala aan gerechten over de hele wereld, van eenvoudige ontbijtmaaltijden tot verfijnde culinaire creaties en heerlijke lunch recepten. De bereidingsmogelijkheden van eieren zijn vrijwel eindeloos. Hier zijn enkele van de meest populaire bereidingen:
Andere lekkere gerechten met ei zijn deze fluffy scrambled eggs en een groene gevulde tortilla met ei. Geen klassieke bereiding, maar nét even wat anders!
Tijdens de lunch is het heerlijk om gevarieerd te eten en een lekkere boost te krijgen om de middag verder te kunnen knallen op werk. Kies jij voor een heerlijke sandwich, wrap of flammkuchen?
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment