Flammkuchen carpaccio

Moederdag recepten 2023

Tips voor de lekkerste marinade!

Moederdag recepten 2023

Moederdag is de perfecte gelegenheid om de belangrijkste vrouw in ons leven te verwennen met heerlijke gerechten. Of het nu gaat om ontbijt op bed, een uitgebreide brunch of een verrukkelijk diner, er zijn talloze Moederdag recepten om uit te kiezen. Denk aan hartige pannenkoeken, luchtige quiches, romige pasta’s en decadente desserts. Hier vind je inspiratie voor Moederdag recepten die zeker in de smaak zullen vallen bij jouw moeder en de rest van het gezin. Laat Moederdag dit jaar onvergetelijk zijn met de lekkerste Moederdag gerechten.

Wat eten we met Moederdag: gezonde recepten

Na alle goede zorgen en het harde werk is het tijd om jouw moeder even extra te bedanken. Op Moederdag verwennen we ze net wat meer dan normaal, misschien wel met een dikke knuffel en een overheerlijk gerecht. Maar wat eten we met Moederdag? Kies jij voor een luxe ontbijtje of voor een uitgebreid 3-gangen diner? Of misschien ga je voor gezonde Moederdag recepten. Met de recepten die we voor je hebben klaar staan, kan jouw moeder genieten van heerlijke gerechten die met liefde zijn bereid!

Makkelijke Moederdag ontbijt gerechten

Verwen je moeder op Moederdag met een heerlijk ontbijt op bed. Maak het haar makkelijk en kies voor een eenvoudig, maar smakelijk gerecht. Verse bananenpannenkoekjes, warme scones met jam of een smoothie met aardbei en sinaasappel. Je vindt het hier allemaal. Erg lekker en ook nog eens eenvoudig zelf te maken. Met de makkelijke en snelle recepten maak je lekkere gerechten voor Moederdag om de dag goed mee te beginnen.

Leuke recepten voor lunch & brunch op Moederdag

Wil je liever gezellig tafelen met de hele familie? Dan kun je kiezen voor een overheerlijke lunch of brunch. Kies voor Moederdag brunch of lunch recepten! Een grote tafel vol met sandwiches, wraps, hapjes, salades; noem het maar op. Daarvoor heb je veel inspiratie nodig. Gelukkig kunnen wij helpen. De gerechten zijn niet alleen leuk om te maken, maar ze maken de tafel ook nog eens af en zijn om te smullen!

Diner maken voor Moederdag: hoofdgerecht of dessert

Om Moederdag af te sluiten kun je ook kiezen voor een speciaal bereid diner voor jouw moeder. Met onze recepten heb je niet alleen genoeg keuzemogelijkheden voor het voorafje, maar ook voor het Moederdag hoofdgerecht en niet te vergeten: het Moederdag dessert. Van eenvoudige, maar overheerlijke gerechten tot ingewikkelde recepten voor de echte kookliefhebbers. Doe hier jouw inspiratie op voor Moederdag recepten voor het diner!

Moederdag ontbijt op bed: lekker recept

Wil je je moeder verwennen met een ontbijt op bed? Daar hoort uiteraard een passend ontbijtrecept bij! Wij hebben iets ontzettend lekkers voor je voor het beste Moederdag ontbijt, namelijk deze crispy croissants. Gekarameliseerde croissants met ijs én verse aardbeien. Als je moeder daar niet blij van wordt!

Populaire thema’s & andere recept ideeën