Een klassieker die altijd werkt; zo kunnen we deze carpacciobonbon met rucola, truffelmayonaise en pijnboompitjes het beste omschrijven. De ingrediënten zijn al zo lekker van zichzelf dat ze nauwelijks bereiding nodig hebben. Behalve het rollen tot een bonbon dan, maar dat is dan weer een leuk klusje.
Tip: garneer de carpacciobonbons eventueel met extra pijnboompitten.
Ben jij een liefhebber van carpaccio? Dat snappen wij wel! Waar de een dol is op de klassieke carpaccio als voorgerecht is de ander fan van carpaccio verwerkt in allerlei soorten gerechten. Er zijn namelijk heerlijke varianten van de klassieker terug te vinden op Eatertainment. Zo is deze carpacciobonbon met truffelmayonaise, rucola en pijnboompitjes een verrukkelijke variant waar je je tafelgasten mee kan verrassen. Deze carpacciotorentjes zijn ook leuk om te serveren als voorgerecht. Feestelijk, makkelijk en snel!
Verder kan je carpaccio ook gebruiken voor de lunch. Wat dacht je van een broodje carpaccio? Afgetopt met Parmezaanse kaas, rucola en natuurlijk truffelmayonaise is dit broodje jouw nieuwe favoriete lunch recept. Of wat dacht je van carpaccio-wraps met truffelmayonaise? Een supersnel gerecht dat je al in 10 minuten op tafel zet! Liever iets fris? Maak deze carpaccio maaltijdsalade met pestodressing. Dit salade recept is zowel voor de lunch als voor het diner heerlijk.
Carpaccio kan je ook gemakkelijk toevoegen aan een pizza recept of een knapperig flammkuchen recept. Zo is deze flammkuchen met carpaccio in één woord verrukkelijk! Onwijs makkelijk om te maken en superlekker. Natuurlijk wordt de flammkuchen afgemaakt met rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Deze carpaccio met truffelpasta is ook erg lekker om te maken voor het diner. Een feestelijk recept dat je al in een half uurtje maakt. Hét pasta recept dat je wilt maken wanneer je eters over de vloer hebt, niet uren in de keuken wilt staan en toch iets verrassends wilt serveren!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment