Krokante Prosciutto Courgette Rolletjes 1

Gezonde snacks

Havermout Banaan Muffins

Kies vaker voor healthy snacks! Wanneer we lekkere trek hebben, kiezen we vaak voor de ongezonde en snelle snacks. Een stuk chocolade of een handje snoep of we ploffen met een grote schaal chips op de bank. Waarom kiezen we niet voor de lekkere en gezonde snacks?

Gezonde snacks voor in de avond

Na een drukke dag is het extra lekker om in de avond verantwoord te kunnen snacken. Maak bijvoorbeeld een hummus dip van kikkererwten voor bij een snack of vul een snack wrap met je favoriete groenten als gezonde avond snack! Wat zijn jouw go to gezonde snacks voor in de avond?

Krokante Prosciutto Courgette Rolletjes 1

Verschillende soorten snacks

De keuze tussen de verschillende soorten snacks is reuze! Van gezonde hartige snacks tot zoete lekkernijen. Een echte aanrader zijn deze krokante prosciutto-courgette rolletjes. De rolletjes passen perfect bij verantwoorde en glutenvrije snacks.

Banana Bark

Gezonde zoete snacks

Ben je een echte zoetekauw? Dan is deze banana bark echt iets voor jou! De TikTok trend vormt het perfecte tussendoortje en je kan het gemakkelijk aanpassen naar het gewenste aantal porties. De pindakaas, banaan en chocolade vormen de ultieme smaakcombinatie als gezonde snack voor in de avond!

Met koolhydraatarme en eventueel caloriearme snacks kun je lekker snacken en tegelijkertijd bewust op je voeding letten. Ook wanneer je op zoek bent naar low calorie snacks is er genoeg variatie mogelijk! Probeer bijvoorbeeld eens een van onderstaande overheerlijke snacks.

6x gezonde tussendoortjes

Vegan snacks

Wanneer je op zoek bent naar een vegan snack zijn deze frambozen bliss balls een echte verwennerij! Deze snack is makkelijk om te maken en handig om mee te nemen. Met maar zes ingrediënten maak je dit voedzame tussendoortje!

Wat is een gezonde snack?

Krijg je trek tussen je maaltijden door? Probeer dan niet ongezond te snoepen, maar neem een gezonde snack. Pak een stuk fruit of een handje noten. Eventueel een glas water erbij kan je helpen aan een verzadigd gevoel.

Wat is de gezondste snack?

Er zijn veel gezonde snacks waarmee je op een verantwoorde manier kan genieten. Voorbeelden van gezonde snacks zijn snacks met groenten, fruit of noten. Probeer bijvoorbeeld eens een zelfgemaakte mueslireep of groente met een dip!

Voedzame snacks

Snacks met havermout zijn perfect wanneer je op zoek bent naar een voedzaam tussendoortje. Probeer bijvoorbeeld eens deze havermoutkoeken met pindakaas!