Fotoshoot_BCC_Jill_en_Sebas

BCC Keuken – Groningen

Laat je inspireren voor jouw droomkeuken in de winkel van BCC Keuken in Groningen. Een oven, kookplaat of andere apparatuur van goede kwaliteit is een musthave in een fijne keuken. Wij laten je in de winkel live beleven hoe jij in jouw nieuwe keuken in een handomdraai de lekkerste en verrassendste recepten maakt, met de apparatuur van Bosch, Samsung en AEG. Uiteraard mag je eindresultaat proeven!

Vraag je tijdens de actieperiode een offerte aan of plaats je een bestelling dan ontvang je de oven gedroogde tomaatjes, een fles Carapelli olijfolie en een Verstegen kaneelmolen cadeau. Zien we jou daar?

Dagen en tijden
Woensdag – 11:00 tot 18:00
Donderdag – 12:00 tot 19:00
Vrijdag – 11:00 tot 18:00
Zaterdag – 10:00 tot 17:00
Zondag – 12:00 tot 17:00

Alvast aan de slag met onze recepten?

Alvast beginnen met onze recepten met de heerlijke ingrediënten van Verstegen, Carapelli en Van Eigen Bodem? Bekijk de recepten: oven gedroogde tomaatjeshartige cake en appeltaart nacho’s.

Meer weten?

De komende maanden worden er meer Eatertainment evenementen bij verschillende winkels in het hele land georganiseerd. Een kijkje achter de schermen en op de hoogte blijven van al onze leuke activiteiten? Volg ons op Instagram en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over dit evenement

Wo 3 nov. 2021 - Zo 7 nov. 2021
BCC Keuken Groningen, Groningen
Gratis toegang

Soort event
In de winkel
Delen via